RSS

K Fanmeeting 2013

K-Fan Meeting este un eveniment anual organizat de AFCSR https://www.facebook.com/asociatiafanilorcoreeidesudromania?fref=ts dedicat tuturor celor pasionați de Kpop, Kdrama și cultura coreeană.

Anul acesta va avea loc pe 24 august, în București, și va fi organizat în colaborare cu Asociația Culturală Româno-Coreeană Han Kibun. Puteți afla mai multe detalii de pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/497493256988083/

Detalii despre înscrierea fan cluburilor, trupelor de dans și participanților la vocal contest găsiți aici http://afcsr.ro/fm4.html

Biletul de intrare costă 10 lei.
Puteți veni ca simpli fani sau puteți veni ca reprezentant pentru artistul preferat, dacă acesta are fan club participant la meeting. (caz în care va trebui să contactați fan clubul respectiv pentru a afla ce trebuie să faceți ^^)

La karaoke, fiecare fan club participant își alege o melodie pe care să cânte toți fanii, iar pe lângă acestea, se va face un poll pe AFCSR https://www.facebook.com/groups/267669949991945/ pentru a vă alege alte melodii pe care vreți să le cântați.

Dacă mai aveți întrebări, le puteți lăsa aici sau puteți trimite un e-mail pe adresa afcsr@ymail.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: