RSS

About

Nimic deosebit… îmi place să traduc filme şi seriale.

Mi-ar plăcea să fiu translator, dar pentru asta e nevoie de o diplomă de licență, iar eu urăsc facultatea. 🙂 Așa că o să rămân la stadiul de voluntariat.

Pentru orice comentarii, păreri, sugestii, întrebări şi, de ce nu, chiar requests, mă puteţi contacta la sarushizu@gmail.com.

Dacă aveți cont pe Facebook, îmi puteți trimite mesaje și pe pagina pentru subtitrări https://www.facebook.com/Sarushizu, dar și pe pagina personală https://www.facebook.com/SaruNeedsColors

Vizionare plăcută! ^.^

 

One response to “About

  1. leucaluminita

    April 12, 2013 at 9:23 pm

    Hello, Saru! Eu sunt o persoana nitelus a-tehnica…dar imi place sa vizionez filme bune… Intrebarea mea e urmatoarea: am observat ca link-urile sunt catre mediafire. Ce mai e si asta? Ceva gen Dropbox? Eu toate filmele pe care le-am vazut pana acum le-am urmarit on-line fara sa downloadez vreun program anume. Pe mediafire daca ii dau play ma trimite sa fac download.Sincer imi este teama sa mai bag ceva in PC-ul asta ca e batran rau (5 ani). Te rog lamureste-ma si pe mine femeie batrana si, cum ti-am mai spus necunoscatoare in ale tehnicii. Dropbox-ul l-a baga fiul meu inainte sa plece ca sa nu ma mai vada cu 2-3 stick-uri dupa mine ( pe care imi tin lucrarile).
    Iti mutumesc si iti urez toate cele bune! Luminita

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: