RSS

Update

21 Jan

Voi solicita înlăturarea tuturor clipurilor de pe site-ul pețeavă, ca să nu rămână atât de amestecate încât să fiu nevoită să fac alt cont. În timp, voi încerca să urc din nou episoadele, dar va dura ceva, din moment ce multe din ele trebuie re-encodate, pentru că nu am păstrat fișierele video. Dar poate așa nu vor mai apărea greșelile acelea la diacritice, în special la TTBY. :3

În același timp, voi crea un cont și pe dailymotion și voi încerca să le urc și acolo. Poate din două opțiuni, măcar una vă va fi de folos. 🙂 Până atunci, vă rămân subtitrările individuale.

Voi termina To The Beautiful You, What’s Up și IRIS. Pe lângă acestea, mai am în plan câteva filme și câteva surprize, dar să vedem cum merge treaba. ^.^

Vă rog mult să nu luați subtitrările, să encodați voi episoadele și să le puneți pe anumite site-uri. Dacă e un lucru bun în toată această problemă, e că au dispărut episoadele și de pe site-urile care nu aveau niciun fel de drept sau aprobare să le pună (de ex. Blogul lui Aniola, serialecoreene sau orice ale site-uri de gen). Vă rog să nu susțineți astfel de site-uri, care folosesc materiale subtitrate fără aprobarea și creditarea celor care muncesc la ele. E cel mai urât lucru pentru un translator și unul din motivele importante pentru care multora din ei le este greu să continue. 🙂

Singurul site de profil care are tot sprijinul meu e asiacamp.blogspot.ro

Sperăm ca în timp să putem recupera materialele sau găsi alte metode de a reda telespectatorilor plăcerea de a viziona filme și seriale asiatice.

Mulțumesc pentru înțelegere! Vă doresc o săptămână minunată!

 
5 Comments

Posted by on January 21, 2013 in Uncategorized

 

5 responses to “Update

 1. Ana Maria

  January 22, 2013 at 10:50 am

  MULTUMESC!

   
 2. cara_m

  January 22, 2013 at 11:13 pm

  Cu riscul de a starni cine stie ce reactie…nu-ti inteleg pronirea impotriva Blogului Aniolei. Acolo se precizeaza foarte clar ca ei nu ofera decat caile prin care se poate ajunge la a viziona filme si seriale, acolo unde sunt ele urcate si se pune la dispozitia spectatorilor o lista rezonabila si riguros conceputa cu cele mai de succes productii …sa zicem de pe piata .Realmente, sistematizarea de acolo a ajutat foarte multi iubitori KDramas sa vizioneze extrem de usor ceea ce voi, traducatorii, ati inteles sa ne oferiti .Oricum, la ora actuala este o mare aiureala…alearga bietele ahjummae de colo…colo…si, finalmente, in mod aproape incredibil le gasesti tot pe teava -acum goala, stand la videoclipuri carate de pe Youtube si comentand ce bine era …pana acum cateva zile. Aproape ca e ilar…daca n-ar fi …de plans…Oricum, eu iti doresc succes si puterea de a imparti cu noi pasiunea pt. fenomenul K !

   
  • Saru

   January 23, 2013 at 9:00 am

   Nu e doar cu site-ul acela, e cu toate de genul ăsta. Și tocmai, nu înțeleg de ce trebuie să caute lumea pe nșpe site-uri când există deja asiacamp care mi se pare cel mai complex și complet, care creditează și translatorii și toți cei care lucrează la ele, nu iau pur și simplu link-urile și gata. E și un loc care reunește „fizic” mai mulți translatori, care pot ține legătura cu telespectatorii într-un mod mai activ.

   Mie personal nu-mi convine să găsesc episoadele mele pe alte site-uri. Îmi place să-mi fie apreciată sau criticată munca și să fie la îndemâna tuturor, de asta le pun pe blog personal și pe asiacamp, dar dacă apare pe zece alte site-uri, eu nu pot să țin evidența la toate și la tot ce se scrie sau nu se scrie pe fiecare și nu am cum să știu care e reacția privitorului.

   Poate e doar orgoliul meu prostesc, dar cred că am tot dreptul. În final, e o muncă voluntară din partea mea și dacă vreau să impun anumite condiții, cred că am tot dreptul să o fac.

    
 3. carmen

  January 23, 2013 at 11:19 pm

  Cred ca ti-am inteles punctul de vedere. Daca interesul tau este si de a avea concentrate intr-un loc puntile de comunicare cu spectatorii, ai dreptate, mai ales ca pe acel blog ( care, repet, cucereste prin rigoarea organizarii si este si cap de lista la rezultatele cautarilor date la cuvantul “blog”)…spectatorii nu se inghesuie cu comentarii. Exceptand pagina de pornire, concret, la seriale ori filme gasesti pe ici pe colo 2-3 multumesc-uri …si atat…Iti sunt recunoscatoare pt. raspuns si …imi mai permit ceva…:)…Cine stie ? Poate ai in vedere ca That Winter …adica din 13 februarie…The Wind Blows…Ar fi…de vis ! 🙂 ^:)^

   
 4. tungus

  January 25, 2013 at 1:43 pm

  Incerc sa te inteleg dar nu prea reusesc .Sint total de acord cu ce spune cara_m si carmen.Logic
  este , ca atunci cind te dedici cu generozitate (asa cum faceti voi)unei astfel de munci , sa te bucuri ca beneficiaza de ea un numar cit mai mare de persoane , indiferent de pe ce blog are acces la ea .Poate pentru voi asiacamp ar trebui sa fie cunoscut de toata lumea dar nu este asa ,depinde de indeminarea fiecaruia de a cauta pe internet informatiile de care are nevoie.Iti urez spor la munca , mai ales ca la unul din serialele pe care le ai in lucru am ramas pe la ep.15.

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: